ESPAI FAMILIA

Un espai que neix de la necessitat d’un grup de pares, sota el paraigua del pla educatiu d’entorn, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar dels nens i nenes mitjançant espais de trobada compartits entre les famílies i els mateixos infants.

ESPAI FAMILIA
  • El dia 26 d’octubre de 2023 es va inaugurar l’Espai Família, situat al 3r pis del CAP, un espai que neix de la necessitat d’un grup de pares i que sota el paraigua del pla educatiu d’entorn i en la mateixa línia de corresponsabilització educativa va iniciar la seva activitat amb un cicle de xerrades del Programa Sigues tu de Dipsalut. Xerrades que han estat molt ben valorades així com també el canguratge del què han pogut gaudir les famílies mentre atenien l’activitat.

 

Un cop acabi el “Sigues tu”, al mes de novembre, l’espai quedarà obert de manera lliure tots els dijous de 17:00 a 19:00 a totes les famílies que comparteixen un mateix moment vital, la criança d’infants entre 0 i 3 anys.

 

L’espai família vol ser un lloc de trobada autogestionat per i per a famílies, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar dels nens i nenes mitjançant espais de trobada compartits entre les famílies i els mateixos infants, on pren protagonisme el joc lliure entre la canalla i el debat entre els adults, que aprofiten per compartir dubtes i intercanviar experiències potenciant la unió, fent xarxa entre pares i mares i amb altres actius de la comunitat, com poden ser els grups pre i post part o les xerrades puntuals d’expert en matèries de salut, educació, benestar, etc. Alhora també és un espai des d’on reforçar el vincle afectiu amb la canalla compartint-hi el temps.

 

Tornar