El control biològic com a eina de gestió de plagues en espais verds, 2018

Jornada tècnica per posar en comú experiències d’arreu d’Europa de la gestió integrada de plagues en espais verds municipals

El control biològic com a eina de gestió de plagues en espais verds, 2018

La utilització del control biològic en espais verds en pobles i ciutats del nostre país està augmentant per tal de reduir l’ús de productes químics dins dels nuclis urbans.

 

L’objectiu d’aquesta jornada és el de compartir informació i experiències en aquest àmbit per tal de proporcionar eines als gestors i tècnics municipals.

 

PONÈNCIES:

 

– El control biològic en espais verds: conceptes i experiències. Sr. Xavier Pons, Catedràtic del Departament de Producció Vegetal i Ciència Forestal de la Universitat de Lleida.

– Experiències de control biològic en espais verds a Catalunya. Sra. Judith Meseguer, enginyera tècnica agrícola i gerent de BioAcció.

– Experiències europees en control biològic en espais verds. Sr. Thibault Crance, BU Manager a Koppert Biological Systems.

– Experiències de gestió integrada de plagues a Malgrat de Mar. Sra. Mònica Bedós, consultora en GIP Parcs i jardins de Adalia Gestió i Sr. Carles Garcia, responsable d’Espais Verds de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

 

Per a més informació, podeu consultar la web de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar.

Tornar