Joan Ramon Veciana Martínez

Benvolguts hilariencs/ques,

 

Des de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm l’Alcalde i totes les regidores i regidors ens posem a la vostra disposició per treballar conjuntament en la millora del poble i la qualitat de vida de tots aquells que hi vivim.

 

És un honor per a nosaltres estar al capdavant del govern de l’Ajuntament i treballarem amb dedicació i esforç per assolir els reptes que ens hem marcat per als propers quatre anys. Aquests reptes passen per tres eixos principals: per una banda retornar la confiança de la ciutadania en els dirigents polítics fent de la transparència i l’ètica en la gestió la base per aconseguir-ho; per una altra banda treballar per dinamitzar l’economia local, tant des del punt de vista de l’economia interna, optimitzant els recursos de l’ajuntament i reduint la despesa, però també dedicant molts esforços a la creació de llocs de treball i l’impuls de l’economia productiva; i per últim però no menys important, treballarem fent polítiques participatives, comptant amb les propostes i l’opinió de la gent del poble per construir el futur de Sant Hilari de manera conjunta.

 

Amb aquests eixos com a base de la nostra manera de fer política estem convençuts que tindrem les eines per avançar cap a un futur sostenible, respectuós, solidari i ambiciós per als que vivim a Sant Hilari i també per a les futures generacions.

 

Una vegada més ens posem a la vostra disposició i us demanem també la vostra col·laboració, sempre hem dit que junts farem tot allò que ens proposem i us necessitarem per aconseguir tirar endavant tots aquells projectes que millorin el nostre poble.

 

BIOGRAFIA:

Llicenciat en Enginyeria Industrial per l’ETSEIB (Barcelona).
Alcalde de Sant Hilari des de les eleccions municipals del 2015. Ha treballat a Can Brugarola des de l’any 1996 fins el 2015, on era el cap de l’Oficina Tècnica, i actualment està en excedència. Va ser regidor de Cultura i Participació Ciutadana en la legislatura 2007-2011. Li agrada l’esport i caminar per l’entorn de les Guilleries, per descobrir racons i gaudir de la natura. Soci del Club Esportiu Sant Hilari, del Club de Tennis i de l’entitat artística Excèntrica.

 

Agenda de l’alcalde

Joan Ramon Veciana Martínez

Tornar