Diumenge 6 d'agost

Visita i tast a la Font Picant

Horari→ A les 11h del matí
Lloc→ Sortida de l'Oficina de Turisme
#Turisme

La visita a la Font Picant ofereix una experiència única visitant un dels destins més populars del segle XX a Espanya, i com va influir en la creació d’una de les colònies d’estiueig més importants de Catalunya. Acompanyeu-nos en aquest fascinant recorregut i desvetlleu els secrets d’aquest lloc icònic.

 

L’antic hotel balneari de la Font Picant és un dels edificis històrics més importants de Sant Hilari. A mesura que ens endinsem en les seves instal·lacions, explorarem els diferents espais com els menjadors, el teatre, la cuina, les habitacions i els jardins. Cada racó conté una història, transportant-nos a una època passada plena d’elegància i esplendor.

 

Una de les principals atraccions de la Font Picant són les aigües termals amb propietats curatives. Durant la visita, podreu gaudir d’una degustació de dues fonts diferents: la Font de Santa Teresa i la Font de Sant Josep. Aquestes aigües mineromedicinals han estat reconegudes pels seus beneficis curatius i antigament s’utilitzaven per tractar diverses malalties com càlculs renals i biliars, entre altres dolències.

 

Submergeix-te en el passat mentre descobreixes com la Font Picant es va convertir en un destí de renom a Espanya i en una important colònia d’estiueig a Catalunya. Gaudeix de la bellesa arquitectònica de l’antic hotel i deixa’t captivar per la majestuositat dels seus espais.

 

La visita a la Font Picant és ideal per als amants de la història, l’arquitectura i aquells que busquen un respir enmig d’un entorn natural. Descobreix la riquesa cultural i les propietats curatives d’aquest lloc emblemàtic. T’esperem per viure una experiència inoblidable a la Font Picant!

La ruta té una durada de 2 hores i la visita al balneari és de 1 hora.

 

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/1uG0lp-oTYSlFsSHyt6gmDbeooY4vb9ubxkJx43RorQA/edit

Visita i tast a la Font Picant

Tornar