Dissabte 3 d'agost

Tastet d’aigües teatralitzat

Horari→ A les 11 del matí
Lloc→ Oficina de Turisme de Sant Hilari - Can Rovira
Organitza→ Oficina de turisme de Sant Hilari
#Festes
#Turisme

En aquest tastet especial, no només tindràs l’oportunitat de provar diverses aigües procedents de fonts locals, sinó que també et convidarem a viure una experiència teatralitzada. Seràs transportat a l’època de l’estiueig, on personatges històrics i ficticis et guiaran en aquest viatge de tast i descobriment.

Tastet d’aigües teatralitzat

El tastet d’aigües teatralitzat et permetrà conèixer l’origen i les propietats d’aquestes aigües minerals mentre gaudeixes de diàlegs i escenes interpretades per actors locals. Et sorprendràs amb les històries i les anècdotes que s’entrellacen amb la cultura i la tradició d’aquesta regió.

Cada tast de les aigües serà acompanyat per una actuació teatral relacionada, que et transportarà a èpoques i llegendes fascinants. A mida que tastis les diferents aigües, podràs apreciar els seus sabors únics i descobrir les seves propietats beneficioses per a la salut.

Aquest tastet d’aigües teatralitzat a Sant Hilari Sacalm és una experiència diferent i emocionant, que et permetrà gaudir de la cultura i la història del municipi. Vine i uneix-te a aquest viatge sensorial i emocional mentre descobreixes els secrets de les aigües minerals.

 

Places limitades per ordre d’inscripció.

 

Inscripcions aquí.

Tornar