Diumenge 21 de juliol

Tastet d’aigües teatralitzat

Horari→ A les 11 h
Lloc→ Oficina de Turisme
Organitza→ Oficina de turisme de Sant Hilari
#Turisme

En aquest tastet especial, no només tindràs l’oportunitat de provar diverses aigües procedents de fonts locals, sinó que també et convidarem a viure una experiència teatralitzada. Seràs transportat a l’època de l’estiueig, on personatges històrics i ficticis et guiaran en aquest viatge de tast i descobriment.

Tastet d’aigües teatralitzat

El tastet d’aigües teatralitzat et permetrà conèixer l’origen i les propietats d’aquestes aigües minerals mentre gaudeixes de diàlegs i escenes interpretades per actors locals. Et sorprendràs amb les històries i les anècdotes que s’entrellacen amb la cultura i la tradició d’aquesta regió.

Cada tast de les aigües serà acompanyat per una actuació teatral relacionada, que et transportarà a èpoques i llegendes fascinants. A mida que tastis les diferents aigües, podràs apreciar els seus sabors únics i descobrir les seves propietats beneficioses per a la salut.

Aquest tastet d’aigües teatralitzat a Sant Hilari Sacalm és una experiència diferent i emocionant, que et permetrà gaudir de la cultura i la història del municipi. Vine i uneix-te a aquest viatge sensorial i emocional mentre descobreixes els secrets de les aigües minerals.

 

Places limitades per ordre d’inscripció.

 

Inscripcions aquí.

 

Aquest acte està inclòs dins de la programació de la Festa de l’Estiuejant 2024.

Tornar