Dijous 27 de juliol

Ruta Pi del Soler

Horari→ A les 9h del matí
Lloc→ Sortida de l'Oficina de Turisme
#Turisme

Descobreix la fascinant ruta del Pi del Soler a Sant Hilari Sacalm, un recorregut que et portarà a un dels arbres més emblemàtics i impressionants de la zona.

La ruta comença amb una caminada a través dels magnífics boscos de Sant Hilari Sacalm, on podràs gaudir de la frescor de la vegetació i de l’aire pur. A mesura que et vas acostant al Pi del Soler, l’expectació anirà en augment, ja que aquesta imponent arbre és conegut per la seva grandària i majestuositat.

Finalment, arribaràs al destí desitjat: el Pi del Soler. Aquesta impressionant obra de la natura et deixarà sense paraules amb la seva grandària i bellesa. És un pi centenari de dimensions majestuoses, que ofereix un espectacle visual impressionant i que et convida a connectar amb la força i la presència de la natura.

A més de la visita al Pi del Soler, la ruta també et permetrà gaudir de les vistes panoràmiques dels voltants i descobrir altres racons interessants de Sant Hilari Sacalm. Podràs contemplar els paisatges naturals i gaudir de la tranquil·litat de l’entorn mentre et passeges per aquest paratge encantador.

La ruta del Pi del Soler és una experiència enriquidora que combina natura i admiració pel patrimoni natural. Et convidem a explorar aquest camí i a deixar-te sorprendre per la majestuositat d’aquest impressionant pi, mentre descobreixes la bellesa de Sant Hilari Sacalm.

La ruta té una distància 8,24 kilòmetres, 323 metres de desnivell i una durada de 2 hores i 30 minuts.

 

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/1MwtXD-nAaIgZBOsB16YHuVXG4BOQ1ygb4tZ0JA-U5Z8/edit

Ruta Pi del Soler

Tornar