Dissabte 22 de juliol

Ruta en BTT fins la Font d’en Gurb

Horari→ A les 9h del matí
Lloc→ Sortida de l'Oficina de Turisme
#Turisme

Descobreix la Font d’en Gurb en una emocionant ruta en bicicleta pels boscos de les Guilleries. Aquesta ruta et portarà a una de les fonts més emblemàtiques de la zona, rodejada d’un entorn natural espectacular.

Amb una distància d’aproximadament 5 quilòmetres, aquest itinerari en bicicleta et permetrà gaudir de la bellesa dels paisatges i de l’aire fresc de les Guilleries. El camí serpenteja a través de frondosos boscos de castanyers i avets, oferint-te una experiència immersiva en la natura.

Durant el recorregut, tindràs l’oportunitat de conèixer la història de la Font d’en Gurb, una font amb un ric passat i un lloc d’interès històric. Podràs explorar l’entorn de la font i refrescar-te amb l’aigua cristal·lina que brolla de les seves profunditats.

Aquesta ruta en bicicleta és adequada per a tots els nivells d’experiència, ja que el terreny varia des de trams planers fins a pujades lleugerament exigents.

Prepara’t per a un dia emocionant de pedaleig i descobriment en aquesta ruta en bicicleta fins a la Font d’en Gurb. Gaudeix de la natura, de l’exercici i de la meravellosa font que t’espera al final del recorregut.

 

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/19ahVcknNjRe8yHZ9L5kBnH0zydT11YcTpqqMwQWT_g4/edit

Ruta en BTT fins la Font d’en Gurb

Tornar