Divendres 28 de juliol

Ruta a una font

Horari→ A les 10h del matí
Lloc→ Sortida de l'Oficina de Turisme
#Turisme

Descobreix la Font Vella i la Font del Pic, dues de les nombroses fonts que trobaràs a la capital de les Guilleries. Refresca’t amb l’aigua cristal·lina d’aquestes fonts i gaudeix d’una agradable caminada pels encants de Sant Hilari Sacalm.

Inicia la teva ruta visitant la Font Vella, una font emblemàtica amb una llarga història a la vila. Delita’t amb el so de l’aigua que brolla amb força i experimenta una sensació refrescant en tastar-la. Aquesta font és un indret especial que forma part del patrimoni local i et convida a connectar amb la natura i la tradició.

Continua la caminada fins a la Font del Pic, un altre punt d’interès destacat de Sant Hilari Sacalm. Aquesta font et sorprendrà amb la seva ubicació en un entorn natural impressionant. Deixa’t seduir pel paisatge i pren un moment per gaudir de l’aigua fresca d’aquesta font tranquil·la i serena.

Durant l’itinerari, podràs descobrir altres llocs d’interès i meravelles de Sant Hilari Sacalm. Gaudeix de l’atmosfera pacífica i relaxant mentre t’endinses en els racons més bells d’aquesta localitat.

La ruta de la Font Vella i la Font del Pic t’ofereix l’oportunitat de connectar amb la natura, refrescar-te amb aigües cristal·lines i gaudir d’una experiència de senderisme única a Sant Hilari Sacalm. No deixis escapar aquesta oportunitat d’explorar aquestes fonts emblemàtiques i descobrir la bellesa que envolta aquesta capital de les Guilleries.

La ruta té una distància aproximada de 3 quilòmetres i una durada de 1 hora i 30 minuts.

 

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/15q0pnaqJUPbWiunqTz8ohyl_lnn61VPbaJNcRUMBzck/edit

Ruta a una font

Tornar