Del 2 de novembre al 9 de desembre

Oncobike special edition

#Solidaritat
#Esports

1 DIA · 34 KM · 836 M DE DESNIVELL · VALL DE LLÉMENA
AGAFA LA TEVA BTT I SUMA-T’HI!
#seguimpedalantjunts

https://www.oncolligagirona.cat/reptes-solidaris/esports/ocobike-especial-edicio/que-es.html

Oncobike special edition

En què consisteix?

La inscripció al repte es podrà fer del 3 de novembre al 9 de desembre. Un cop t’hagis inscrit rebràs un mail amb les indicacions del recorregut que et podràs descarregar! Una aventura assegurada! Són 34 quilòmetres per la Vall de Llémena “Territori Oncobike” amb un desnivell de 836 metres positius que hauràs de fer en un dia. Un cop hagis completat els 34 km rebràs un diploma finisher personalitzat. T’hi apuntes?

El preu de la inscripció és de 18 euros, en concepte de donatiu.

I saps què és el millor?
Que amb la teva inscripció estaràs col•laborant directament amb la Fundació Oncolliga Girona perquè pugui tirar endavant els seus serveis d’ajuda i suport als malalts de càncer i les seves famílies.
Com a conseqüència de l’actual crisi social i sanitària de la Covid-19, l’Oncolliga ha vist reduïts considerablement els seus ingressos habituals, provinents majoritàriament d’activitats solidàries organitzades pels voluntaris de les diferents delegacions, així com d’esdeveniments esportius com l’Oncotrail, l’Oncoswim o l’Oncobike que s’han hagut d’ajornar fins l’any que ve.

Ajuda’ns a arribar a qui encara no ens coneix!
Com ja deus haver vist, l’ONCOBIKE SPECIAL EDITION tan important és participar-hi com sumar donatius. Per això us animem a recaptar fons a través del vostre dorsal. Les donacions es poden fer a través d’aquesta mateixa pàgina web. Animeu els vostres amics, familiars i coneguts a entrar en qualsevol d’aquestes dues pestanyes, buscar el vostre nom o dorsal i fer una aportació. També es poden fer donatius al Dorsal 0.

T’hi apuntes?
Si la resposta és sí, només has de seguir aquests passos:

1. Registra’t i et donarem accés al teu perfil
2. Un cop registrat rebràs un dorsal i el track del recorregut!
3. Anima els teus amics i familiars a col•laborar amb Oncolliga fent un donatiu al teu dorsal.
4. Quan hagis completat el repte rebràs un email amb un diploma personalitzat
5. Ajuda’ns a visualitzar aquest nou repte compartint-lo a les teves xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) amb el hashtag #oncobikespecialedition #seguimpedalantjunts

Tornar