Del 16 de novembre al 31 de desembre

Onco 100×100

#Solidaritat

Et proposem que completis una distància de 100 km en 100 dies corrent o caminant per allà on vulguis (no hi ha cap itinerari ni recorregut fixat). Et pots inscriure individualment o com a membre d’un equip (entre 2 i 8 membres).

https://www.oncolligagirona.cat/esports/onco100x100/que-es.html

 

Onco 100×100

La inscripció al repte (mínim 30 euros per persona en concepte de donatiu) es podrà fer a partir de l’14 de setembre i fins el 23 de desembre. A partir d’aquí, cada participant decidirà quina distància corre o camina en cada sortida i en quants dies completarà el repte. Només haureu d’anar registrant les distàncies de cada entrenament o sortida a la nostra web fins a arribar als 100 km (com a mínim, si en voleu fer més no us ho impedirem!).

IMPORTANT: En el cas dels equips, els integrants registraran les distàncies i els temps individualment i en cap cas se sumaran els quilòmetres fets pels diferents membres.  A efectes de classificació, es participa en aquest repte de manera individual. 

El termini màxim per complir el repte serà de 100 dies, que començaran a comptar a partir del primer registre a la web. Un cop hàgiu completat els 100 primers quilometres, rebreu un diploma finisher personalitzat.

I saps què és el millor?

Que amb la teva inscripció estaràs col•laborant directament amb la Fundació Oncolliga Girona perquè pugui tirar endavant els seus serveis d’ajuda i suport als malalts de càncer i les seves famílies.
Com a conseqüència de l’actual crisi social i sanitària de la Covid-19, l’Oncolliga ha vist reduïts considerablement els seus ingressos habituals, provinents majoritàriament d’activitats solidàries organitzades pels voluntaris de les diferents delegacions, així com d’esdeveniments esportius com l’Oncotrail, l’Oncoswim o l’Oncobike que s’han hagut d’ajornar fins l’any que ve.

Ajuda’ns a arribar a qui encara no ens coneix!
Com ja deus haver vist, en el repte #onco100x100 tan important és sumar km’s com sumar donatius. Per això us animem a recaptar fons a través del vostre dorsal. Les donacions es poden fer a través d’aquesta mateixa pàgina web, des de Veure participants o Fer una donació. Animeu els vostres amics, familiars i coneguts a entrar en qualsevol d’aquestes dues pestanyes, buscar el vostre nom o dorsal i fer una aportació. També es poden fer donatius al Dorsal 0.

També hi haurà premis!

S’atorgaran dos premis:

Un al que faci més quilòmetres en els 100 dies i ho pugui demostrar a través de l’aplicació Strava, en la qual hi trobareu el Club Onco100x100. És important que us apunteu al club amb el mateix nom amb què ho heu fet a la web (tant si us heu inscrit individualment com si ho heu fet com a membre d’un equip). Qui no vulgui competir pel premi, simplement haurà d’entrar els seus registres a la nostra web.

L’altre premi serà per a la persona que aconsegueixi més donatius (en el cas dels equips aquest import serà dividit pels components de l’equip). Els donatius quedaran registrats a la pàgina web de l’esdeveniment.

T’hi apuntes?
Si la resposta és sí, només has de seguir aquests passos:
1. Registra’t  i et donarem accés al teu Perfil (individual o d’equip), en el qual podràs anar pujant el registre de les activitats de manera manual.
2. Un cop registrat rebràs un dorsal amb el qual participaràs en un sorteig final de diversos premis que anunciarem més endavant. Segueix-nos a les xarxes socials per no perdre’t res!
2. Anima els teus amics i familiars a col•laborar amb Oncolliga fent un donatiu al teu dorsal o al del teu equip.
3. Completa els 100 km en tantes sessions com necessitis
4. Quan hagis completat el repte rebràs un email amb un diploma personalitzat
5. Ajuda’ns a visualitzar aquest nou repte compartint els teus progressos i sortides a les teves xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) amb el hashtag #onco100x100

Tornar