19—04—2021

Subvencions per a entitats i associacions del municipi

Fins al 28 de maig es poden sol·licitar ajuts per a la consecució d’activitats culturals, mediambientals, esportives, solidàries i festives pel poble

Subvencions per a entitats i associacions del municipi

L’Ajuntament de Sant Hilari convoca ajuts per a la consecució d’activitats culturals, mediambientals, esportives, solidàries i festives pel municipi.

 

Hi poden optar les entitats i associacions sense ànim de lucre inscrites al registre municipal d’entitats, excepte si aquestes tenen un conveni signat amb l’Ajuntament relacionat amb l’activitat subvencionada.

 

Qui vulgui optar als ajuts haurà de presentar la seva sol·licitud, signada pel representant legal de l’entitat, fins al 28 de maig a través del Registre General de l’Ajuntament o a través del web de l’Ajuntament a l’espai e-TRAM.

 

Podeu obtenir el formulari de la sol·licitud des de la seu electrònica de l’Ajuntament i si necessiteu més informació, podeu contactar amb la Casa de Cultura, a  través del telèfon 972 86 86 56 o del correu electrònic orico@santhilari.cat.

 

A continuació trobareu les bases amb tots els requisits, la documentació necessària i els criteris de puntuació per l’adjudicació dels ajuts.

Notícies