23—09—2022

Celebrem la Setmana de la Gent Gran

La regidoria de Gent Gran impulsa activitats del 3 al 8 d’octubre

Celebrem la Setmana de la Gent Gran

L’1 d’octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran i durant la setmana següent, del 3 al 8 d’octubre, l’Ajuntament de Sant Hilari ha impulsat diverses activitats per a aquest col·lectiu.

 

Els doctors Joan Castells i Xavi Clos i la psicòloga Susanna Roca impartiran xerrades sobre prevenció de malalties i envelliment actiu i Càritas presentarà els projectes destinats a la gent gran de Sant Hilari. Qui omplirà les propostes musicals seran la coral del Casal de Can Blat i en Cinto Espejo.

 

A més, durant aquella setmana es faran activitats dirigides gratuïtes al Centre Municipal d’Esports (CEM). Es pot consultar l’oferta d’activitats esportives i fer la inscripció prèvia al mateix CEM.

 

Per altra banda, el Pla Municipal de la Gent Gran segueix en marxa i es continuen fent sessions per debatre i millorar la qualitat de vida de les persones grans que viuen a Sant Hilari. En l’última reunió d’aquest mes s’han analitzat les aportacions que la ciutadania ens ha fet arribar a través d’enquestes i reunions participatives. Ara ja s’està treballant en les propostes d’acció que tindrà el pla.

Notícies